Skip to content

Kip van Cornelissen

Kip van Cornelissen is dé verswinkel in Pannerden en omgeving voor al uw kipproducten. Wij staan voor u klaar met een diversiteit aan kipproducten. Wij hopen u te mogen begroeten in onze winkel.

Al sinds 2013 verkopen wij iedere week verse kipproducten in onze winkel aan de Kerkstraat in Pannerden.

Bestellingen en producten
Biologische kip op bestelling, tevens ook gourmet schotels. Wild ook graag op bestelling vanaf de maand oktober. Onder andere hert, eend, zwijn, konijn en/of struisvogel. We grillen elke dag dat we geopend zijn.
De producten zijn: hele kippen-poten, drumsticks en tv sticks (meestal gekruid, maar kan ook zonder kruiden).

Meest gestelde vraag over de biologische kip
De biologische kippen die wij verkopen zijn biologische dynamische kippen. Dat zijn kippen met een beter leven, zonder antibiotica en gecertificeerd.

De La Rouge is ook een hele mooie kip, met een fijne smaak, speciaal met 3 sterren. Ook een betere leven kip uit Frankrijk.
Deze is tevens ook in delen verkrijgbaar onder andere  poten, filet, drumsticks.

Onze rollades zijn ook een specialiteit en het gehele jaar verkrijgbaar! Lekker makkelijk eten is onze overheerlijke huisgemaakte bami en nasi. Ook de chicken kebab of doner kebab is makkelijk te bereiden. Als u een keer wat minder tijd heeft!

Eigengemaakte hamburgers en salades spelen ook een belangrijke rol. U ziet het, wij bieden een ruim assortiment en voor ieder wat wils!

Onze openingstijden:
Donderdag van 8.30 uur tot 17.00 uur
Vrijdag vanaf 8.30 uur tot 18.00 uur
Zaterdag vanaf 8.30 uur tot 16.00 uur

Kip van Cornelissen
Kerkstraat 1a
6911 AG
Pannerden
+31-316-372016