Skip to content

vrienden van

't gelders eiland

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

De stichting Toeristisch Informatiecentrum ’t Gelders Eiland is een club van zeer enthousiaste vrijwilligers uit de streek die zich al jaren succesvol sterk maakt voor meer bekendheid van de schoonheid en aantrekkelijkheid van ’t `Gelders Eiland binnen en buiten de eigen regio. Het promoten van de regio doen we onder ander door het uitvoeren van toeristische en recreatieve projecten, zoals het ontwikkelen van fiets- en wandelroutes en door het organiseren van vele leuke activiteiten en evenementen in samenwerking met lokale ondernemers en inwoners. Maar ook werken we samen met onder andere Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen en VVV’s in onze omliggende omgeving. Dit alles met als doel om meer (betalende) bezoekers naar onze regio te trekken en daardoor de economie en de leefbaarheid te stimuleren.

Wordt ook vriend van 't Gelders Eiland

We doen dit niet  voor onszelf maar juist voor u als (toeristisch) ondernemer. Meer bezoekers zullen meer uitgeven en daar profiteren we, direct en indirect, allemaal van mee. Maar daarom hebben we ook juist uw steun nodig. Wordt daarom vandaag nog Vriend van ’t Gelders Eiland en ondersteun op die manier de geheel belangeloze inzet van de vele vrijwilligers die de regio een warm hart toedragen. Bent u (toeristisch) ondernemer in de regio, dan is het TIC ook de plek om kenbaar te maken dat u bestaat en de bezoekers van onze regio te laten zien wat u op toeristisch en recreatief vlak allemaal te bieden heeft.

Met uw bijdrage zorgen wij voor:

  • promotie van ’t Gelders Eiland op beurzen en evenementen.
  • stimuleren van toeristische ontwikkeling op ’t Gelders Eiland
  • beschikbaar stellen van toeristische informatie over ’t Gelders Eiland via het Toeristisch Informatiecentrum, deze website én een informatieboekje
  • organiseren van diverse activiteiten en evenementen

Uw voordeel als vriend

  • prominente plek op de toeristische website voor ’t Gelders Eiland, met een eigen pagina met promotionele informatie
  • vermelding van uw gegevens in het toeristische informatieboekje dat jaarlijks in een grote oplage in zowel het Nederlands als het Duits in de regio wordt verspreid.
  • mogelijkheid om u middels eigen folder- en brochuremateriaal in het Toeristisch Informatiecentrum te profileren.

Voor slechts € 75,- per jaar (exclusief BTW) wordt u al vriend van ’t Gelders Eiland. Wilt u eerst nog meer informatie, neem dan even contact op met het Toeristisch Informatiecentrum op telefoonnummer 0316-769024

Ja, ik wil graag vriend worden van 't Gelders Eiland

Vul onderstaand formulier in, om u aan te melden als vriend van ’t Gelders Eiland

*1 Met de automatisch incasso machtigt u de Stichting Toeristisch Informatiecentrum ’t Gelders Eiland de contributie voor één jaar Vriendschap tot wederopzegging jaarlijks af te schrijven van uw rekeningnummer. U ontvangt hiervoor uiteraard  een factuur voor uw administratie.

*2 Met de ideal betaling ontvangt u na aanmelding van ons jaarlijks een ideal betaalverzoek per mail. Na betaling ontvangt u hiervoor uiteraard een factuur voor uw administratie.