toeristisch informatiecentrum

't Gelders Eiland

Wilt u meer weten over ‘t Gelders Eiland? Wat er is te zien, te doen en te beleven of waar u lekker kunt eten? Of wilt u meer weten over de bijzondere flora en fauna die er op ‘t Gelders Eiland te vinden zijn? De tientallen vrijwilligers van het Toeristisch Informatiecentrum staan u enthousiast te woord en helpen u graag verder. Zij wonen al vele jaren in deze prachtige streek waar ze erg trots op zijn en willen dat graag met u delen.

Meer dan alleen informatie

Het Toeristisch Informatiecentrum (in de volksmond TIC genoemd), vindt u net achter de gezellige Europakade in het toeristische centrum van het dorp Tolkamer. Het TIC is een officieel VVV informatiepunt waar u naast toeristische informatie ook terecht kunt voor lekkere streekproducten, leuke cadeaus, souvenirs én VVV-cadeaukaarten. Natuurlijk is er ook een uitgebreid assortiment fiets- en wandelkaarten beschikbaar met mooie routes door ons prachtige gebied. Het TIC organiseert bovendien het hele jaar door diverse leuke activiteiten. Kom dus snel langs en laat u door onze enthousiaste vrijwilligers informeren over de mooiste plekjes en de vele mogelijkheden.

Bezoek en openingstijden

Toeristisch Informatiecentrum

Openingstijden april t/m september
di t/m vr: 10:00 – 16:00 uur
zaterdag: 10:00 – 13:00 uur
zo & ma: gesloten

Openingstijden oktober t/m maart
di t/m vr: 11:00 – 15:00 uur
zaterdag: 11:00 – 13:00 uur
zo & ma: gesloten

Camperplaatsen

Onze camperplaatsen zijn 24 uur per dag toegankelijk. Voor het betalen van uw stageld, gratis WiFi codes voor internet en informatie kunt u tijdens openingstijden terecht in het TIC.

Lukt het niet om tijdens de openingstijden te betalen? Geen nood, ’s avonds komt er een campercontroleur langs, aan wie u ook kunt betalen en om informatie kunt vragen.

Streekproducten, souvenirs en vvv-cadeaukaarten

Op zoek naar een leuk aandenken aan ‘t Gelders Eiland of een typisch streekproduct? In ons toeristisch informatiecentrum vindt u de leukste kaarten, interessante boeken, grappige souvenirs en heerlijke streekproducten. Een deel van ons assortiment is binnenkort ook online te bestellen in onze webshop!

tip van één van onze vrijwilligers

't Gelders Eiland verhaalt!

Ontdek de rijke geschiedenis van dit bijzondere stukje Nederland met deze multimediale belevenistour. Dus trek de wandelschoenen aan, neem uw smartphone mee en scan in het landschap de QR code bordjes. Op elke route krijgt u dan op 4 verschillende plaatsen een filmpje te zien dat verhaalt over die plek. Leuk én leerzaam. Het routeboekje met de 5 wandelroutes, de fietsroute, plattegrond en meer achtergrond informatie is verkrijgbaar in het Toeristisch Informatiecentrum en binnenkort in onze webshop. Nieuwsgierig? Kijk dan op de speciale website van ‘t Gelders Eiland verhaalt.

Stel uw vraag

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag? Als u in onderstaand formulier uw gegevens invult dan nemen wij zo spoedig mogelijk (tijdens openingstijden) contact met u op.

Onze contactgegevens

Het Toeristisch Informatiecentrum is gevestigd in het centrum van Tolkamer, direct achter de gezellige Europakade. Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens onze openingstijden. 

Bezoekadres
Rijnstraat 18
6916 BD Tolkamer

E-mail adres
info@gelderseiland.nl

Telefoonnummer

+31-316-769024