overnachten op

't Gelders Eiland

‘t Gelders Eiland nodigt door zijn centrale ligging absoluut uit voor een langer verblijf. Het is niet voor niets dat er op het eiland ruimschoots keuze is uit diverse slaapadressen. Gaat u voor kleinschalig en eenvoud dan is een plek op één van de boerencampings zeker aan te raden. Of voelt u zich meer thuis in de knusse omgeving van één van de Bed & Breakfasts? Kortom, volop keuze!

Overnachtingsadressen

Bezoekt u het eiland met uw eigen camper, of logeert u graag bij een van de sfeervolle bed & breakfast adressen? U zult versteld staan van de gastvrijheid bij de vele overnachtingsmogelijkheden. Soms midden in hun boerenbedrijf, soms aan de rand van het dorp, of bovenop de dijk en altijd landelijke geuren. Kakelverse eieren aan het ontbijt en producten van eigen bodem. Op ‘t Gelders Eiland vindt u een ruime keuze aan fijne overnachtingsadressen.

B&B Het Schipperskerkje
B&B

B&B Het Schipperskerkje

De B&B is gevestigd in een voormalig gereformeerd Kerkje in het buurtschap Tuindorp van Tolkamer. Direct gelegen aan het Pieterpad en op loopafstand van de rivier de Rijn en recreatieplas De Bijland.

Lees Meer »
B&B Poort van Lobith
B&B

B&B Poort van Lobith

Het dijkhuisje is gelegen aan de rand van Lobith met aan de voorzijde het ‘dorpsgevoel’ en aan de achterzijde het landelijke leven met mooi uitzicht. Twee huizen verderop gaat u via het historische Schipperspoortje het natuurgebied in waar u de wilde koeien en paarden tegen het lijf kunt lopen en kunt genieten van het rivierenlandschap.

Lees Meer »
So Rosie
B&B

B&B So Rosie

So Rosie is een warm en gezellig gastenverblijf in een prachtige groene tuin. Een plek waar je op adem komt en waar rust als een warme deken rond je schouders hangt.

Lees Meer »
Camperplaatsen Spijk
Camperplaats

Camperplaatsen Beijenwaard Spijk

U bent van harte welkom op deze unieke camperplaatsen in Spijk. Direct aan de Rijn gelegen bieden deze plekken een uniek uitzicht over het immer stromende water en de vele passerende schepen. Klap een stoel uit voor de camper, of neem plaats op de stenen tribune. Geniet van het 1e rangs uitzicht dat nooit verveelt!

Lees Meer »
Camping Het Gelders Eiland
Camperplaats

Camping Het Gelders Eiland

Een kleinschalige camping met +/- 30 ruime plaatsen, waar u heerlijk kunt relaxen bij de aangelegde vijver met zwemgedeelte of met een goed boek wegdromen in de fruitbongerd.

Lees Meer »
De Rijnstrangen camping
Camping

De Rijnstrangen Camping & Appartementen

De kleinschalige camping De Rijnstrangen ligt midden in een prachtige uithoek van Nederland, genaamd De Gelderse Poort. Nabij de plaats waar de Rijn ons land binnenstroomt en aan het water- en natuurrijke gebied ‘De Rijnstrangen’ dat u wandelend fraai kunt verkennen. Rondom het natuurgebied zijn kronkelende dijkjes voor prachtige fietstochten. De camping heeft een rustig, landelijk karakter en ongeveer 30 kampeerplaatsen. Comfortabel, brandschoon en vloerverwarmd sanitair en vele andere voorzieningen.

Lees Meer »
gastenverblijf Groot Zat
Vakantiewoning

Gastenverblijf Groot Zat

Gastenverblijf Groot Zat is gelegen in onze tuin met veel privacy en een geweldig uitzicht over de weilanden naar het water. Hier geniet u van rust ruimte en de natuur. Het gastenverblijf is van alle gemakken voorzien zoals boxspringbedden, complete keuken incl. vaatwasser, wasmachine en gratis wifi. buiten is het heerlijk vertoeven op de overdekte veranda of in de tuin.

Lees Meer »
Oude Gemaal Vakantiehuisje
Vakantiewoning

Gemaal Oude Rijn

Gemaal Oude Rijn is een bijzonder vakantiehuis in Pannerden, op het Gelders Eiland in de Liemers. Het 2-persoons vakantiehuis (voor volwassenen) ligt op een unieke

Lees Meer »