Geslaagde Kerstmarkt op ‘t Gelders Eiland

nieuws

5 december 2023
Het was een geslaagde Kerstmarkt op zondag 10 december bij Restaurant Steengoed (Bijland 3, Tolkamer). Van 12.00 tot 20.00 uur liep het af en aan met bezoekers die genoten van warme choco en Glühwein en de gezellige kerstsfeer met prachtige kramen en sfeervolle muziek.

Het Toeristisch Informatiecentrum was uiteraard ook van de partij en had een goedgevulde kraam met leuke en lekkere artikelen, zoals unieke koelkastmagneten met winterse taferelen, gehaakte beertjes, bijzondere bakmixen van de lokale molen en nog veel meer. Ook het unieke goodie-rug-zakje vond gretig aftrek!

Mocht u niet in de gelegenheid zijn geweest een bezoekje te brengen aan de kerstmarkt, dan hebben we goed nieuws voor u: er zijn nog enkele exclusieve koelkastmagneten met winterse taferelen van ‘t Gelders Eiland te koop. Geschilderd op stenen die geraapt zijn langs de Rijn, hoe leuk (en lokaal!) is dat? Ook een superleuk cadeautje voor de Kerst. Ze zijn verkrijgbaar bij het TIC in Tolkamer, voor openingstijden zie onderaan de pagina.