Skip to content

actief

op 't eiland

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Ook voor de meer actieve uitjes bent u hier aan het juiste adres. Er is het hele jaar door genoeg te beleven. Van fruitplukken tot kanovaren, het kan allemaal.

Actief

Stap aan boord van de ‘Graaf van Bylant’ voor een plezierige rondvaart op de Rijn of huur een waterfiets en ontdek zelf de mooiste strandjes aan de Bijland. Blijft u liever aan wal, dan is een potje minigolf op de Eltenberg misschien wel iets voor u!

Bioscoop movie unlimited zevenaar
Bioscoop

Bioscoop Movie Unlimited

Movie Unlimited is een servicebioscoop. Dat wil zeggen dat de bezoeker tijdens de film een hapje of drankje kan bestellen. Movie Unlimited geeft je persoonlijke service. Voor, tijdens en na de film sta jij centraal.

Lees Meer »
Bowling de Veerstal Lathum
Bowling

Bowling de Veerstal

Bowlen is hét perfecte uitje voor jong en oud. Want of je nu 5 bent of 80, bowlen is altijd leuk. Zelfs onervaren bowlers kunnen een strike gooien en ook de geoefende spelers gooien wel eens in de goot. Kortom, een uitje waar iedereen plezier aan beleeft.

Lees Meer »
De Nieuwe Grens
Wandeltochten

De Nieuwe Grens

De Nieuwe Grens organiseert o.a. wandeltochten door de Gelderse Poort. Hierbij gaat het niet alleen om het wandelen, maar om ook een ‘stap verder te komen’ op persoonlijk niveau.

Lees Meer »
IJsbaan Rijnwaarden
Sportief

IJsvereniging Rijnwaarden

In Tolkamer vindt u de gezelligste ijsbaan van ‘t Gelders Eiland. Als Koning Winter goed zijn best doet, kan jong en oud zich hier naar hartenlust uitleven op de schaats. Naast de baan staat een keet waar (in tijden van ijs) voor de bijbehorende koek & zopie wordt gezorgd.

Lees Meer »
Rederij Witjes
Rondvaart

Rederij Witjes

Het juiste adres voor de invulling van uw dagje uit of een varend feest! Een bedrijfsfeest of personeelsuitje voor de boeg? Eens een vergadering of brainstorm op een ludieke plaats houden? De Graaf van Bylant vaart met u langs vooraf afgesproken locaties en voorziet u onderweg desgewenst van spijzen en dranken.

Lees Meer »
Sterrenwacht Corona Borealis
Uitkijkpost

Sterrenwacht Corona Borealis

De naam Corona Borealis is gelijk aan ‘Noorder Kroon’, een sterrenbeeld aan de noordelijke hemel. We zijn een amateurvereniging die zich ten doel stelt de astronomie als hobby te bedrijven en tevens de astronomie voor een breder publiek toegankelijk te maken.

Lees Meer »
TOP Huis Aerdt Herwen
Wandeltochten

TOP Herwen

Bij Huis Aerdt vindt u een TOP (Toeristisch Overstap Punt) van waaruit u diverse wandel- en fietsroutes kunt oppakken. De picknickbanken en zitplaatsen bieden ook een welkom plekje om even uit te rusten en van de omgeving te genieten.

Lees Meer »
zwemplas de Breuly
Recreatieplas

Zwemplas de Breuly

Zwemplas De Breuly in Zevenaar was voorheen een zwembad, maar tegenwoordig is het als officieel zwemwater aangemerkt. Iedereen mag hier gratis komen zwemmen.

Lees Meer »