B&B Poort van Lobith

overnachten

Het dijkhuisje is gelegen aan de rand van Lobith met aan de voorzijde het ‘dorpsgevoel’ en aan de achterzijde het landelijke leven met mooi uitzicht. Twee huizen verderop gaat u via het historische Schipperspoortje het natuurgebied in waar u de wilde koeien en paarden tegen het lijf kunt lopen en kunt genieten van het rivierenlandschap.

Op de 1e etage bevinden zich 2 slaapkamers. Een slaapkamer is uitgerust met 2 aparte luxe box spring bedden en de andere kamer met een uitschuifbare comfortabele bedbank. Op de begane grond is een privé badkamer in de opkamer te vinden en een apart toilet. De keuken is voorzien van een kookplaat, oven en koelkast. Wilt u ontbijt dan wordt dat vooraf klaargezet en kunt u het zelf in uw eigen tijd klaarmaken. Er is een ruime sfeervolle woonkamer voorzien van comfortabele zitplaatsen, tv met chromecast en digitale radio. Wifi is aanwezig.

Uw kinderen mogen gebruik maken van de tuin (onder uw toezicht). Diverse spelletjes en boeken vindt u in onze boekenkast. Wandel en fietsroutes zijn voor u ook aanwezig, deze kunnen ook digitaal worden gestuurd. Fietsen kunt u stallen in een afgesloten schuur en een parkeerplaats is voor u gereserveerd op de oprit. In de schuur kunt u ook uw elektrische fiets opladen. Wilt u een fiets huren dan kan dit voor u worden georganiseerd tegen een schappelijk bedrag.

Huisdieren zijn niet welkom en in huis mag niet worden gerookt. In verband met de vele trappen binnen en buiten het huis is deze accommodatie helaas niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

B&B Poort van Lobith
Janine Hendriks
Dorpsdijk 44
6915 AE
Lobith
+31-6-52015997
logo vriend van 't gelders eiland