Restaurant Steengoed

restaurant Steengoed

Welkom bij Restaurant Steengoed! Gelegen aan de prachtige Rijn, bieden wij een gezellig restaurant met een adembenemend uitzicht.

Brasserie Schipperspoort

Brasserie Schipperspoort

In onze Brasserie Schipperspoort, gelegen aan natuurgebied de Geuzenwaard, kunt u lekker eten en drinken en bij mooi weer ook op ons terras.

Zuivelboerderij Hof zum Walde

Hof zum Walde

Zuivelboerderij Hof zum Walde is een zeer oude domeinenhofstede gelegen in Spijk op een mooie locatie waarvan de geschiedenis terug gaat tot in de 16de eeuw. De karakterstieke herenboederij opgetrokken in Jugendstil-stijl is gelegen op een terp in de voormalige uiterwaarden van de Rijn met een schitterend uitzicht op de Eltenberg.

Cafetaria Janssen

cafetaria Janssen

In het gezellige dorpje Pannerden vindt u, Cafetaria Janssen, al jaren een begrip in de regio.

Kade 7 – Bij Carlo

Kade Tolkamer

Kade 7 staat bekend om zijn unieke locatie op de Kade van Tolkamer – gelegen aan de Rijn – is de plek, waar je ontspannen kunt genieten van een hapje en een drankje. Ook voor een uitgebreide lunch of gezellig diner bent u bij Kade7 op het juiste adres.

Café-Restaurant Taveerne de Bijland

Taveerne de Bijland

Ons gezellige bruine café met restaurant is 6 dagen per week geopend (‘s maandags gesloten). Openingstijden staan op de site. Een uitgelezen stek om voor een redelijke prijs prima te eten. Maar er is ook voldoende ruimte voor het organiseren van een mooi feestje!