Boerderij Tiecken

Melkveehouderij Tiecken

Melkveehouderij Tiecken Lucassen is een Biologisch melkveehouderij in de uiterwaarden van Aerdt. Onze vooral roodbonte koeien weiden zo’n 7 à 8 maanden per jaar, op onze heerlijke kruidenrijke percelen. Op de boerderij bevindt zich een kleinschalig winkeltje waarin eigen biologische producten worden verkocht met aanvulling van bedrijven uit de nabije omgeving. Elke zaterdag geopend van […]

Fleurke

Fleurke

Fleurke is de leukste cadeauwinkel van ’t Gelders Eiland. Naast allerlei leuke kleine (regionale en fair trade) cadeautjes kan je er terecht voor heerlijke bonbons, zeepjes, waxkaarsjes, losse thee, kamer- en buitenplanten etc. Inmiddels bestaat het assortiment ook uit een behoorlijke selectie van prachtige brei- en haakgarens en vinden er wekelijks gezellige handwerkavonden plaats. Ook […]

Zuivelboerderij Hof zum Walde

Hof zum Walde

Zuivelboerderij Hof zum Walde is een zeer oude domeinenhofstede gelegen in Spijk op een mooie locatie waarvan de geschiedenis terug gaat tot in de 16de eeuw. De karakterstieke herenboederij opgetrokken in Jugendstil-stijl is gelegen op een terp in de voormalige uiterwaarden van de Rijn met een schitterend uitzicht op de Eltenberg.

Warenmarkt Pannerden

warenmarkt pannerden

Wekelijks op de donderdagmorgen kunt u tussen 9.00 en 12.30 uur uw verse boodschappen halen op de markt in Pannerden. U vindt de kaasboer, visboer en bloemenkraam op het Dorpsplein in hartje Pannerden.

Warenmarkt Lobith

warenmarkt lobith

Wekelijks op vrijdagmorgen vindt u een kleinschalige warenmarkt op de Markt in Lobith. Vanaf 9.00u tot ongeveer 12.30u kunt u hier terecht voor heerlijke verse groente, kaas, vis, kip en eieren en er staat een kledingkraam.

Warenmarkt Zevenaar

Warenmarkt zevenaar

In het centrum van Zevenaar, op het Raadhuisplein, bieden marktlieden iedere vrijdag hun diverse waren aan. Alles in de mix, voor bijna niks! De wekelijkse markt begint om 12.30uur en eindigt voor non-food artikelen rond 18.00uur; de meeste food verkopers staan er tot 19.30uur. U kunt hier terecht voor de dagelijkse en wekelijkse boodschappen.

Ohlen tweewielers

Ohlen Tweewielers

Onderhoud en reparatie, onderdelen en accessoires, verkoop van nieuwe en gebruikte fietsen.

DEBA Marine B.V.

Deba

U kunt bij ons terecht voor boten van diverse merken, buitenboordmotoren, generatoren en opblaasboten maar ook voor service en onderhoud.

W.B.S. Rijnwaarden

WBS Rijnwaarden Lobith

W.B.S.Rijnwaarden is de winkel in Rijnwaarden voor aankoop van Wit en Bruingoed apparatuur, maar ook kunt u bij ons terecht voor het vervangen van Keuken Inbouw Apparatuur.

Kampioensbakker van Bentum

Bakker van Bentum

We bakken voor u met passie! Al vele jaren uw kampioensbakker in Lobith. Geopend van maandag t/m zaterdag.

Bakkerij G. Heebing

bakkerij Heebing

Hét adres voor al uw goudeerlijk brood en banket. Geopend van woensdag t/m zaterdag.

Vandersanden B.V.

Vandersanden steenfabriek

Vandersanden Group is een Belgisch familiebedrijf met nog 2 fabrieken in Belgisch Limburg en 1 fabriek in Hedikhuizen. Samen zijn wij de grootste zelfstandige steenfabrikant in Europa.