B&B Het Schipperskerkje

B&B Het Schipperskerkje

De B&B is gevestigd in een voormalig gereformeerd Kerkje in het buurtschap Tuindorp van Tolkamer. Direct gelegen aan het Pieterpad en op loopafstand van de rivier de Rijn en recreatieplas De Bijland.

Gemaal Oude Rijn

Oude Gemaal Vakantiehuisje

Gemaal Oude Rijn is een bijzonder vakantiehuis in Pannerden, op het Gelders Eiland in de Liemers. Het 2-persoons vakantiehuis (voor volwassenen) ligt op een unieke locatie, bij het monumentale gemaal uit 1884. Omringd door weilanden en akkers, met een weids uitzicht en veel rust. Het is het perfecte vakantiehuis voor rustzoekers, natuurliefhebbers, fietsers, wandelaars, schrijvers […]

B&B So Rosie

So Rosie

So Rosie is een warm en gezellig gastenverblijf in een prachtige groene tuin. Een plek waar je op adem komt en waar rust als een warme deken rond je schouders hangt.

Gastenverblijf Groot Zat

gastenverblijf Groot Zat

Gastenverblijf Groot Zat is gelegen in onze tuin met veel privacy en een geweldig uitzicht over de weilanden naar het water. Hier geniet u van rust ruimte en de natuur. Het gastenverblijf is van alle gemakken voorzien zoals boxspringbedden, complete keuken incl. vaatwasser, wasmachine en gratis wifi. buiten is het heerlijk vertoeven op de overdekte veranda of in de tuin.

B&B Poort van Lobith

B&B Poort van Lobith

Het dijkhuisje is gelegen aan de rand van Lobith met aan de voorzijde het ‘dorpsgevoel’ en aan de achterzijde het landelijke leven met mooi uitzicht. Twee huizen verderop gaat u via het historische Schipperspoortje het natuurgebied in waar u de wilde koeien en paarden tegen het lijf kunt lopen en kunt genieten van het rivierenlandschap.

De Rijnstrangen Camping & Appartementen

De Rijnstrangen camping

De kleinschalige camping De Rijnstrangen ligt midden in een prachtige uithoek van Nederland, genaamd De Gelderse Poort. Nabij de plaats waar de Rijn ons land binnenstroomt en aan het water- en natuurrijke gebied ‘De Rijnstrangen’ dat u wandelend fraai kunt verkennen. Rondom het natuurgebied zijn kronkelende dijkjes voor prachtige fietstochten. De camping heeft een rustig, landelijk karakter en ongeveer 30 kampeerplaatsen. Comfortabel, brandschoon en vloerverwarmd sanitair en vele andere voorzieningen.

Camping Het Gelders Eiland

Camping Het Gelders Eiland

Een kleinschalige camping met +/- 30 ruime plaatsen, waar u heerlijk kunt relaxen bij de aangelegde vijver met zwemgedeelte of met een goed boek wegdromen in de fruitbongerd.

Camperplaatsen Europakade Tolkamer

camperplaatsen Europakade

Op de Europakade in Tolkamer zijn 15 mooie en ruime camperplaatsen ingericht, direct op de kade en aan de Rijn. Een uniek plekje met een prachtig uitzicht. U mag maximaal 2 nachten op deze plek verblijven. De kosten bedragen € 9,00 per nacht (tot de volgende dag 12:00 uur) danwel dagdeel (bij verblijf korter dan […]