TOP Herwen

actief

Bij Huis Aerdt vindt u een TOP (Toeristisch Overstap Punt) van waaruit u diverse wandel- en fietsroutes kunt oppakken. De picknickbanken en zitplaatsen bieden ook een welkom plekje om even uit te rusten en van de omgeving te genieten.

Alle Toeristische Overstappunten (TOP’s) zijn eenvoudig met de auto te bereiken, een aantal ook met het openbaar vervoer. Vanaf de doorgaande weg leiden borden je naar de TOP. Daar kun je je auto gratis parkeren. Bij ieder Toeristisch Overstappunt staat een informatiepaneel, waarop de bewegwijzerde fiets- en wandelroutes staan vermeld. Je kunt zo eenvoudig kiezen welke route je wilt fietsen. De handwijzer wijst je de goede richting uit.

De overstappunten hebben in de diverse provincies verschillende uitstralingen. Zo zijn deze locaties in Zuid-Holland en Utrecht te herkennen aan een groene stalen halm, van ruim 5,5 meter hoog. Het herkenningspunt in de regio Laag Holland (provincie Noord-Holland) is een groene informatiezuil. De TOP’s in Laag Holland geven niet alleen de fiets- en wandelroutes aan, maar ook allerlei bezienswaardigheden, recreatieve voorzieningen en leuke activiteiten in de omgeving. Hier in Herwen, maar ook de overige regio’s is een grote, met stenen gevulde kegel het markante herkenningspunt.

TOP Herwen
Molenhoek
Herwen