Tolkamer in ‘De vloggende bestemming’

nieuws

24 september 2022
Het is weer tijd voor een nieuw avontuur van Kees en Theo in de serie de 'Vloggende bestemming'. Deze keer zakken ze met hun camper af langs de Rijn en trappen ze af in ons gezellige Tolkamer!

Een fantastisch leuke vlog van Kees en Theo over Tolkamer

Ze starten weer een nieuw avontuur! Samen met zijn pa en de 2 honden ChiKo en Trixie gaat vloggende Kees op pad met de VB00PA en rezien ze af met de camper naar de Oostenrijkse Alpen.

“Al sinds ik een kleine jongen was ben ik met mijn familie in de winter naar Oostenrijk gegaan, maar buiten het wintersport seizoen ben ik er nog nooit geweest en daar gaat nu verandering in komen. Ik ben heel benieuwd naar hoe ik dat gaat vinden, maar dat moet vast heel mooi gaan worden. Helemaal om dat samen met mijn pa en de honden te gaan doen. Zoals je van mij gewend ben film ik alles weer wat we onderweg tegenkomen en neem jou mee op onze reis! Ook gaan we veel mooie gebieden in Duitsland aandoen, ook daar heb ik nog veel te ontdekken en is nieuw voor me.”

In deze eerste vlog van deze nieuwe serie, zie je dat ze vertrekken vanuit Nieuw-Lekkerland en aankomen op de eerste stop van deze reis:  Tolkamer is Vloggende Bestemming en ze staan op een spectaculaire camperplaats klem aan de Rijn, waar veel scheepvaart voorbij komt en veel te zien is. Veel plezier met kijken!