Opbrengst Liemerspuzzel naar Liemers KinderGeluk

nieuws

8 november 2021
1000 puzzels van 1000 stukjes is 1 miljoen stukjes kindergeluk! Voor slechts € 25,- puzzelplezier laat jij een Liemers kind stralen.

Mooi cadeau

Het behoeft geen toelichting dat alle kinderen in de Liemers een gelukkig en zorgeloos leven verdienen. En daar kan jij aan meehelpen! Koop deze unieke puzzel voor slechts € 25,- als relatiegeschenk of als cadeau voor jezelf of iemand anders. Tenslotte staan Sinterklaas en Kerst alweer bijna voor de deur ;-).

Liemerse puzzel

Het leggen van deze puzzel van maar liefst 1000 stukjes is nog een hele uitdaging op zich! Gaandeweg ontstaat de blik op deze bijzondere Liemerse streek met verwijzingen naar benoemenswaardige plekken in dit unieke gebied met een rijke historie.

100% naar het goede doel

De opbrengst van de verkoop van deze puzzels gaat voor de volle 100% naar Liemers KinderGeluk, waaronder Stichting Noodverband, in de vorm van zorg-ondersteunende en of leuke activiteiten voor kwetsbare kinderen.

Verkrijgbaar bij het TIC

De puzzel is verkrijgbaar bij het Toeristisch Informatiecentrum, Rijnstraat 18 in Tolkamer. Onze actuele openingstijden vind je onderaan deze webpagina.

 

De Liemerspuzzel is een initiatief van Kiwanis Gelre Ladies de Monte, een jonge actieve serviceclub met als doel een bijdrage te leveren aan een betere wereld met focus op kinderen en jongeren. Foto: Kiwanis Gelre