Gezellige avond voor de vrijwilligers van het TIC

nieuws

5 februari 2020
Woensdag 22 januari 2020 vierden we met ons Toeristisch Informatiecentrum (TIC) en met alle vrijwilligers weer onze jaarlijkse feestavond. Een feestelijke bijeenkomst van het bestuur met alle leden van het camperteam, het activiteitenteam en het team dat ons informatiecentrum bemant.

Vrijwilligersavond TIC

Met z’n allen zijn we met zo’n 40 personen. Bij zijn welkomstwoord keek de voorzitter terug op een zeer geslaagd 2019 waarin zeer veel tot stand is gekomen zij het af en toe met wat strubbelingen. Hij memoreerde de vernieuwde website, de herinrichting van het informatiecentrum (de winkel), het nieuwe kassasysteem, de verdere verbetering van de camperplaats, de aankleding van de vrijwilligers (jassen, polo’s en hesjes), de nieuwe ict-apparatuur en het nieuwe logo en nieuw bord op de gevel van het TIC.

Het programma van het Activiteitenteam was ook in 2019 weer zeer succesvol en de Camperplaats kende een recordbezetting en scoorde hoog in de reviews en beoordelingen terwijl ook de Winkel weer uitstekend draaide. Naar 2020 toe voorzag de voorzitter wel een aantal stevige uitdagingen (nieuwe beleid van de gemeente Zevenaar m.b.t. de Vrije Tijds Economie VTE) maar met al onze enthousiaste en toegewijde vrijwilligers zag hij de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Daarna was het gezellig feestvieren met z’n allen en konden we genieten van een lekker drankje en een uitstekend buffet dat ons voorgeschoteld werd door Taveerne de Bylandt. Aan het eind van de zeer gezellige en leuke feestavond werden alle vrijwilligers nog eens verrast met een prachtig pakket streekproducten van Zuivelboerderij Hof zum Walde van de familie Stam. Al met al weer een mooie en fijne avond aangeboden door het Bestuur.