Blij Bezig Recreatie

actief

Op pad met een sportieve Lopifit of stoere E-Chopper? Een superleuke manier om de omgeving te verkennen! Ben je opzoek naar een leuk uitje met vrienden, familie, collega's of gewoon even alleen op pad. Genieten van de natuur, de bijzondere hotspots, restaurantjes en terrasjes. Blij Bezig verhuurt loopfietsen en E-choppers.

De Lopifit is een elektrische ondersteunde loopfiets. Probeer deze unieke manier van voortbewegen zelf eens uit. De bediening is heel eenvoudig: opstappen, één wandelbeweging maken en…. weg ben je. Op het bedieningspaneel kun jij zelf jouw snelheid instellen. Deze unieke ervaring is erg leuk en gezond. Wandelen is namelijk goed voor je lijf en je humeur.
Of wil je lekker stoer onderweg? Huur dan de E-Chopper. Helemaal relaxed zoef je over de fietspaden van het Gelders Eiland.
De loopfiets en E-chopper kunnen beide tot 25 km per uur en kunnen uitstekend gecombineerd worden. Wij werken samen met de ondernemers uit de buurt. Puur om jou een onvergetelijke belevenis te bieden. Heb je vragen of ideeën? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee.
Tot snel, Blije groet, Simone Bruns- Blij Avontuur is gewoon te huur

Blij Bezig Recreatie
Simone Bruns – Blij
Energieweg 8
6915 SB
Lobith
+31-6-19205156