LiemersXperience

actief

Op pad met vrienden, familie of met je bedrijf? Reserveer nu uw ervaring en verken de Liemers op een unieke manier met de geruisloze E-chopper of de sportieve kickbike!

Met de 100% elektrische E-chopper rijdt u duurzaam en milieuvriendelijk door de omgeving van de Liemers. De stoere brede banden geven een stabiele wegligging, waardoor u heerlijk en relaxed rijdt. Op onze duo E-chopper is het mogelijk om er met twee volwassen op te zitten, ideaal voor een romantisch middagje weg of voor iemand die geen rijbewijs heeft! Ook aan de kleine kinderen hebben we gedacht: middels het bevestigen van een kinderzitje kunnen zij ook mee op tour!

De sportieve kickbike heeft een groot voorwiel en een kleiner achterwiel, waardoor u snel en makkelijk op eigen kracht snelheid kunt maken. Dit maakt de activiteit geschikt voor jong en oud! Step uzelf rustig door de mooie omgeving van de Liemers of tover de middag om tot een echte sportactiviteit!

Wij hebben een aantal mooie en diverse routes voor u samengesteld voor zowel de kickbike als de E-chopper. Naar wens kunnen wij deze natuurlijk ook aanpassen. Ook is het mogelijk om zelf een route te verzinnen. Op de kickbike en op de E-chopper is een telefoonhouder bevestigd, waardoor u veilig handsfree kunt rijden.

LiemersXperience
Koen en Maranka
Eltenseweg 1
6915 KA
Lobith
+31-850606387