Echte boerderijzuivel, finger licking good!

nieuws

19 juni 2020
We hebben een heel smaakvol nieuwtje: vanaf nu kan je bij ons ook terecht voor (h)eerlijke boerderijzuivel van Hof Zum Walde. Op hun boerderij in Spijk op 't Gelders Eiland wordt met veel plezier en passie op een duurzame en diervriendelijke wijze melk geproduceerd die zij zelf verwerken tot heerlijke ambachtelijke zuivelproducten.
Wij zijn Emiel en Esther Stam. Samen runnen wij melkveebedrijf Hof Zum Walde. Op ons melkveebedrijf hebben we een boerderijwinkel waar je onze zelfgemaakte zuivelproducten kunt kopen. Onze wens is om zoveel mogelijk samen te werken met de natuur. Zo zijn inmiddels veel weilanden op onze boerderij ingezaaid met kruiden- en bloemrijk grasland. Emiel zorgt voor de koeien en Esther maakt de lekkerste producten van de melk. Zo werken we samen aan de beste smaak van onze zuivel En dat proef je!
 
Het assortiment is enorm uitgebreid, bij het TIC wordt een selectie van de meest populaire producten aangeboden. Dit aanbod varieert regelmatig, maar bestaat o.a. uit heerlijke vla, yoghurt en hangop, verkrijgbaar in de meest verrassende smaken. Wat dacht je van kokos-ananas hangop, of van perzik-maracuja? Loopt het water je al in de mond?
 
Gauw langskomen dus!