Camperplaatsen aan de Europakade weer geopend!

nieuws

5 juni 2020
Er zijn gelukkig weer positieve ontwikkelingen betreffende het terugdringen van de verspreiding van het corona virus. Daardoor konden sinds 1 juni diverse maatregelen versoepeld worden. Dit betekent dat ‘alleen’ weer iets meer ‘samen’ wordt en dat is iets waar we met z’n allen erg naar uit hebben gekeken. En dat geldt ook voor het openstellen van de camperplaatsen aan de Europakade in Tolkamer.

Alle 15 plekken beschikbaar

We waren al voorzichtig gestart met (her)opening van de helft van de plekken, maar inmiddels zijn alle parkeervlakken weer beschikbaar. Maar dat kan alleen als we allemaal een beetje rekening houden met elkaar. Daarom verzoeken we u vriendelijk om de volgende eenvoudige regels in acht te nemen:

– parkeer uw camper in het parkeervlak zoveel mogelijk links voorin en
– geniet van het uitzicht door naast (dus niet voor) uw camper te zitten.

24 Uur per dag toegankelijk

Onze camperplaatsen zijn 24 uur per dag toegankelijk. Voor het betalen van uw stageld, gratis WiFi codes voor internet en informatie kunt u tijdens openingstijden terecht in het TIC. Lukt het niet om tijdens de (momenteel beperkte) openingstijden te betalen? Geen nood, ’s avonds komt er een campercontroleur langs, aan wie u ook kunt betalen en om informatie kunt vragen. Meer informatie over de camperplaatsen leest u hier.

Samen houden we het Corona-proof! Op deze manier kunt u en zoveel mogelijk andere camperliefhebbers genieten van deze mooie camperplaatsen.