Picknicken in de Millingerwaard

nieuws

1 mei 2020
Vanaf zondag 3 mei kunt u een 'Picknick-Pakket' bestellen aan de ingang van de Millinger Theetuin. Echt waar! Samen met familie, lief of 'anderhalvemetervrienden' geniet u dan van een rijk assortiment aan lekkere lokale producten. Neem een dekentje mee en nestel u aan een strandje bij de Waal, of, onbespied, elders in het luie gras onder een boom.

De Millinger Theetuin zelf blijft vanwege het coronavirus gesloten tot minimaal 20 mei. U kunt dus niet de tuin in. Maar, met zo’n fijne picknickmand, kunt u wellicht tóch iets toevoegen aan uw zondagse wandeling door de Millingerwaard, en maakt u van uw tocht toch ook nog een kleine culinaire gebeurtenis.

De inhoud van de picknickmand is geheel en al van lokale oorsprong: een natuursapje, en jammetje van Ooijs Moois; twee harde desem broodjes van Hans de echte Bakker uit Beek-Ubbergen; een vers gekookt eitje uit Millingen van de familie Kuhrwinkel; een appel van de Elsenhof in Leuth, een stukje geitenkaas van Het Ketelbos uit Groesbeek; een aardappeltortilla van Land van Honing met aardappelen uit Kekerdom; een eigensgemaakte wortelcake of brownie. En als u het leeggesmulde pakket terugbrengt wacht er nog een kopje koffie, thee of een kinderijsje.

De picknickmand kost € 17,50 per persoon en is vanaf zondag 3 mei voor het eerst af te halen bij de ingang van de tuin. U kunt ook een picknickpakket reserveren via de website van Millinger Theetuin.

Wees welkom, wees voorzichtig, houd afstand en geniet van de natuur!