De Rijnstrangen Camping & Appartementen

overnachten

De kleinschalige camping De Rijnstrangen ligt midden in een prachtige uithoek van Nederland, genaamd De Gelderse Poort. Nabij de plaats waar de Rijn ons land binnenstroomt en aan het water- en natuurrijke gebied ‘De Rijnstrangen’ dat u wandelend fraai kunt verkennen. Rondom het natuurgebied zijn kronkelende dijkjes voor prachtige fietstochten. De camping heeft een rustig, landelijk karakter en ongeveer 30 kampeerplaatsen. Comfortabel, brandschoon en vloerverwarmd sanitair en vele andere voorzieningen.

De gastvriendelijke camping is gelegen tegen een eeuwenoude dijk. Er zijn een aantal pittoreske veldjes met elk ruim opgezette plaatsen. Er is een trekkersveld voor wandelaars en vakantiefietsers. De kleinschalige camping die ook over een voedselbos, pluk- en moestuin beschikt, biedt een geweldige uitvalsbasis voor allerlei wandel- en fietsplezier. Zo is er een fietsknooppunt gelegen op 300 meter, van waaruit u het hele gebied ‘De Gelderse Poort’ en de Liemers kunt verkennen. Op circa 600 meter ligt de ingang naar het klompenpad ‘Rijnstrangen Pad’, een uitgezette wandelroute door een gebied met rijke natuur. Velen noemen het een van de mooiste klompenpaden die Nederland rijk is.

U kunt bij ons uw boeking online regelen. Reserveren gaat eenvoudig en snel en bij het boeken van uw plek kunt u een voorkeur voor plaats aangeven. Als u gebruik maakt van de iDEAL optie voor de aanbetaling dan ontvangt u vrijwel direct de bevestiging in uw e-mail.

De camping beschikt over vele faciliteiten waaronder een overdekte fietsenstalling met elektrische oplaadpunten, een wasmachine, razendsnel en gratis Wifi (glasvezel), comfortabel en brandschoon sanitair met vloerverwarming, mindervaliden toilet en douche, een gemeenschappelijke ruimte ‘de Huuskamer’ waar tevens lokale producten, biologisch ijs en (non) alcoholische dranken van streekgenoten, micro brouwerijen uit de Liemers of biologische oorsprong te vinden zijn.

Op De Rijnstrangen zijn tevens 2 luxe appartementen gelegen, voor degenen die geen caravan bezitten en toch van deze mooie natuur en deze mooie kampeerplaats willen genieten. De appartementen zijn geschikt voor twee (Rhenus) of vier personen (Limes). Beide appartementen beschikken over een eigen badkamer en keuken. En om al dat groen ook groen te houden, wordt de energie voor de appartementen opgewekt met behulp van zonnepanelen. De appartementen beschikken o.a. over een afwasmachine, combimagnetron, volledige keukeninventaris, filter koffiezetapparaat en Nespresso systeem, waterkoker, broodrooster, keuken- en badtextiel inbegrepen, opgemaakte bedden inclusief, eigen terras, climate control, razendsnel en gratis eigen wifi en uitgebreid zenderpakket op de televisie.

Wij heten u graag van harte welkom op onze camping!

De Rijnstrangen Camping & Appartementen
Niels Leenders & Willemijn Botje

🌾 De Rijnstrangen is bekend van televisie: youtube.com/@derijnstrangen

De Rijnstrangen Camping & Appartementen
Niels Leenders & Willemijn Botje
Beuningsestraat 4
6913 KH
Aerdt
+31-6-12559464
logo vriend van 't gelders eiland