Haal de wandelschoenen maar vast tevoorschijn!

nieuws

29 augustus 2022
Er staan namelijk een paar mooie wandel- en struintochten op de planning voor dit najaar! Zet de volgende data maar vast in uw agenda: 10 en 11 september, 15 oktober en 26 november.

3 Veren Wandeltocht

We starten de wandelevenementen met de jaarlijks terugkerende populaire 3 Veren Wandeltocht. Gelukkig is het water in de rivieren weer gestegen en zijn alle pontjes (vooralsnog) in de vaart. Het belooft wederom een prachtige wandeltocht te worden van naar keuze 10, 20, 30 of 40 km met drie overtochten per veerboot door de Millingerwaard en het dijken- en rijnstrangengebied van ’t Gelders Eiland.

Natuurwandeling/struintocht Lobberdense Waard

Op zaterdag 15 oktober heeft het activiteitenteam een verrassende struintocht voor u in petto door de Lobberdensewaard in Pannerden. Historie, heden en toekomst van dit gebied worden met elkaar verbonden tijdens deze wandeling, die op verzoek van de Stichting Streekbeheer Rijnstromen en in samenwerking met het IVN, werkgroep De Liemers wordt uitgevoerd. Meld je hier aan voor deze leuke wandeltocht.

Snertwandeltocht in de bossen bij Babberich

Deze gezellige en sfeervolle struintocht schijnt een hele bijzondere te worden! De wandeling voert u over een eeuwenoud landgoed in Babberich en voormalige smokkelpaden door het aansluitende Duitse bosgebied ten noorden van Elten. Vorig jaar kon deze vanwege Corona geen doorgang hebben, maar nu in de herhaling!