Gluren bij de Buren

nieuws

15 september 2019
Afgelopen zondag hielden de ondernemers van Tolkamer een gezellig evenement, waarbij bezoekers lekker konden komen gluren en proeven!

Keurslager Marc Voss, DA Fris, Gezond & Mooi Wassink, ’t Brillehuus Tolkamer, Rijnstraat mode voor mannen en vrouwen hebben een gezellige koopzondagmiddag gehouden, waarbij je mocht ‘Gluren bij de Buren’. Ook cafetaria Saartje en het Toeristisch Informatiecentrum waren vertegenwoordigd op deze middag om hun producten en diensten aan te prijzen.

Door middel van proeverijen en modeflitsen heeft men het publiek kennis laten maken wat de ondernemers uit Tolkamer allemaal te bieden hebben. Er waren daarom ook veel aanbiedingen bij de deelnemende ondernemers. 
Er was een foodtruck met producten van het wroetvarken, Villa Copera presenteerde lekkere hapjes en een wijnproeverij en Zuivelboerderij Hof zum Walde liet de bezoekers kennismaken met een proeverij van hun heerlijke zuivelproducten. Maar dat was nog niet alles: Bakkerij van Bentum presenteerde ook hun smaakvolle specialiteiten en Kade 7 zorgde voor een heerlijk gratis kopje koffie. Blumenhaus Hulkenberg verzorgde de fleurige aankleding en De Salon uit Zevenaar verzorgde de modellen van de modeshow van Kaatje Mode.

De weergoden werkten ook mee zodat de deelnemers en talrijke bezoekers allemaal terug kunnen kijken op een geweldige middag! Volgend jaar staat dit gezellige evenement zeker weer op het program. Houdt hiervoor onze agenda in de gaten, dan kunt u ook gezellig komen gluren en proeven!