terugblik activiteiten op

't Gelders Eiland

Het Toeristisch Informatiecentrum ‘t Gelders Eiland organiseert elk jaar diverse leuke evenementen en activiteiten. Bent u nieuwsgierig naar wat we zoal georganiseerd hebben? Dan vindt u hier een beknopt overzicht met sfeerimpressies.

Terugblikken

Van voorjaarswandeling, 3 Veren wandeltocht tot snertwandeling.

Excursie overnachtingshaven Spijk

Indrukwekkende en leerzame excursie

Terugblik excursie overnachtingshaven Spijk op zaterdag 16 maart 2024. De weergoden waren ons na een zeer natte periode uiteindelijk goed gezind en was het deze zaterdag een droge, maar wel frisse dag met zelfs een straaltje zon.

Lees verder »
nacht van de nacht
Toeristisch Informatiecentrum

Nacht van de Nacht met een Romeins tintje

Op 28 oktober jl. hebben wij onze eerste Nacht van de Nacht beleefd. Wij ontvingen onze deelnemers bij de Puttmanskrib in Herwen. Het was al donker en wat heel fijn was….het was droog weer met een mooie volle maan.

Lees verder »
steenfabriek
Toeristisch Informatiecentrum

Steengoed

Niets dan lof voor de wijze waarop de Vandersandengroep ons op hun Steenfabriek Spijk ontvangen en rondgeleid heeft. Dankzij het voortreffelijke voorbereidende werk van vooral managementassistente en voor die dag onze gastvrouw Ingrid van Helvert in samenwerking met plantmanager Jos Bosch een perfecte excursie.

Lees verder »
vrijwilligers TIC op Landgoed Huis Sevenaer
Toeristisch Informatiecentrum

Potverdorie …. dat was me effe lekker …. potverteren!

Een heel goed idee van onze coördinator Hans Smit: de door alle vrijwilligers in het afgelopen jaar bijeen vergaarde fooienpot lekker opmaken in de prachtige locatie van het Eet-Lokaal in Zevenaar en dat in combinatie met een rondleiding op het landgoed van Huis Sevenaer.

Lees verder »
beproef 't gelders eiland
Toeristisch Informatiecentrum

‘t Gelders Eiland heerlijk ‘beproefd’

Genieten van de prachtige natuur en dorpen in de Liemers en tegelijkertijd kennismaken met een aantal bijzondere bedrijven die zich onderscheiden met hun streekproducten. Dat was de laatste activiteit van het activiteitenteam van het Toeristische Informatiecentrum ’t Gelders Eiland (TIC) op zaterdag 15 juli 2023.

Lees verder »