vriend worden van

't gelders eiland

De stichting Toeristisch Informatiecentrum ‘t Gelders Eiland is een club van zeer enthousiaste vrijwilligers uit de streek die zich al jaren succesvol sterk maakt voor meer bekendheid van de schoonheid en aantrekkelijkheid van ‘t `Gelders Eiland binnen en buiten de eigen regio. Het promoten van de regio doen we onder ander door het uitvoeren van toeristische en recreatieve projecten, zoals het ontwikkelen van fiets- en wandelroutes en door het organiseren van vele leuke activiteiten en evenementen in samenwerking met lokale ondernemers en inwoners. Maar ook werken we samen met onder andere Toerisme Veluwe Arnhem Nijmegen en VVV’s in onze omliggende omgeving. Dit alles met als doel om meer (betalende) bezoekers naar onze regio te trekken en daardoor de economie en de leefbaarheid te stimuleren.

U wordt toch ook vriend van 't Gelders Eiland?

We doen dit niet voor onszelf maar juist voor u als (toeristisch) ondernemer. Meer bezoekers zullen meer uitgeven en daar profiteren we, direct en indirect, allemaal van mee. Maar daarom hebben we ook juist uw steun nodig. We willen u dan ook graag nog even wijzen op de voordelen als u vriend wordt van ‘t Gelders Eiland en zouden het bijzonder waarderen als we het komende jaar  op uw bijdrage mogen rekenen. Zo bouwen we samen aan een mooie toeristische toekomst voor onze prachtige regio waar ook u weer van profiteert.

Met uw bijdrage zorgen wij voor:

  • promotie van ‘t Gelders Eiland op beurzen en evenementen.
  • stimuleren van toeristische ontwikkeling op ‘t Gelders Eiland
  • beschikbaar stellen van toeristische informatie over ‘t Gelders Eiland via het Toeristisch Informatiecentrum, deze website én een informatieboekje
  • organiseren van diverse activiteiten en evenementen

Uw voordeel als vriend

  • prominente plek op de toeristische website voor ‘t Gelders Eiland, met een eigen pagina met promotionele informatie
  • vermelding van uw gegevens in het toeristische informatieboekje dat jaarlijks in een grote oplage in zowel het Nederlands als het Duits in de regio wordt verspreid
  • mogelijkheid om u middels eigen folder- en brochuremateriaal in het Toeristisch Informatiecentrum te profileren.
  • 25% korting op alle aankopen van het in eigen beheer uitgegeven materiaal in het Toeristisch Informatie Centrum

Voor slechts € 100,- per jaar (exclusief BTW) wordt u al vriend van ‘t Gelders Eiland. Wilt u eerst nog meer informatie, neem dan gerust even contact op met het Toeristisch Informatiecentrum via coordinator@gelderseiland.nl. Wij helpen u graag verder!

Ja, natuurlijk wil ik graag vriend worden van 't Gelders Eiland

We vragen u vriendelijk om dan onderstaand formulier in te vullen en uw gegevens aan te leveren die we in ons Toeristische Informatieboekje 2023 en op onze website kunnen opnemen. Alvast bedankt voor uw steun en hulp!Aanleveren gegevens voor Toeristisch Informatie boekje en vermelding website
Graag zo volledig mogelijk aanleveren.


Heeft u geen (goed) fotomateriaal en/of bent u niet in de gelegenheid om foto's te maken dan kunnen wij dat ook voor u verzorgen.
Als u daar van gebruik wilt maken dan dat hieronder graag even aangeven.

LET OP: Het versturen van het formulier met de fotobestanden kan even duren. Hou deze pagina open totdat u bent doorverwezen naar de betaalpagina!