advertentie informatiebord

't Gelders Eiland

Bij de camperplaatsen op de Europkade in Tolkamer staat een groot informatiebord met daarop een plattegrond van ‘t Gelders Eiland met aanduiding van de belangrijkste bezienswaardigheden. Graag stellen wij u in de gelegenheid om een advertentie op dit bord te plaatsen Op het informatiebord is plaats voor slechts 6x A4 en 3x een A5 advertenties.

Unieke kans!

De camperplaatsen aan de Europakade worden jaarlijks door maar liefst 7000 campers bezocht en het overgrote deel van de camperaars werpt een blik op dit bord om zich te oriënteren op de omgeving. Een unieke kans dus om u te profileren bij deze aantrekkelijke doelgroep! En voor de kosten hoeft u het ook niet te laten. Want voor slechts € 110,- heeft u al een A5 advertentieruimte (liggend). Een A4 advertentieruimte (staand) kost € 175,-. Voor beide geldt dat deze tot 31-12-2025 zichtbaar blijft! Vul dus snel onderstaand reserveringsformulier in, en voltooi de betaling, dan nemen we snel contact met u op over de aanlevering van het advertentiemateriaal.

Ja, natuurlijk wil ik graag adverteren!

We vragen u vriendelijk om dan onderstaand formulier in te vullen en de betaling te voldoen. Pas na betaling is uw reservering definitief.

U kunt in de volgende stap aangeven of u een A4 (staand) of een A5 (liggend) advertentieruimte wilt reserveren.