Gemaal Oude Rijn

Oude Gemaal Vakantiehuisje

Gemaal Oude Rijn is een bijzonder vakantiehuis in Pannerden, op het Gelders Eiland in de Liemers. Het 2-persoons vakantiehuis (voor volwassenen) ligt op een unieke locatie, bij het monumentale gemaal uit 1884. Omringd door weilanden en akkers, met een weids uitzicht en veel rust. Het is het perfecte vakantiehuis voor rustzoekers, natuurliefhebbers, fietsers, wandelaars, schrijvers […]

Gastenverblijf Groot Zat

gastenverblijf Groot Zat

Gastenverblijf Groot Zat is gelegen in onze tuin met veel privacy en een geweldig uitzicht over de weilanden naar het water. Hier geniet u van rust ruimte en de natuur. Het gastenverblijf is van alle gemakken voorzien zoals boxspringbedden, complete keuken incl. vaatwasser, wasmachine en gratis wifi. buiten is het heerlijk vertoeven op de overdekte veranda of in de tuin.

De Rijnstrangen Camping & Appartementen

De Rijnstrangen camping

De kleinschalige camping De Rijnstrangen ligt midden in een prachtige uithoek van Nederland, genaamd De Gelderse Poort. Nabij de plaats waar de Rijn ons land binnenstroomt en aan het water- en natuurrijke gebied ‘De Rijnstrangen’ dat u wandelend fraai kunt verkennen. Rondom het natuurgebied zijn kronkelende dijkjes voor prachtige fietstochten. De camping heeft een rustig, landelijk karakter en ongeveer 30 kampeerplaatsen. Comfortabel, brandschoon en vloerverwarmd sanitair en vele andere voorzieningen.