Skip to content

Grenswinkel de Hut

Voor iedereen die even lekker wil zitten na een lange wandeling of fietstocht, biedt familie Mulder diverse mogelijkheden in Lobith en Elten.

Dit familiebedrijf is sinds 1888 actief op het Gelders Eiland. Pascal en Dunja Mulder bestieren aan de Eltenseweg in Lobith een Grenswinkel met terras waar men in de zomer kan genieten van fris, koffie of een (hand)ijsje. De winkel biedt vele soorten gemalen koffie, bonen, oploskoffie, pads en cups tegen scherpe prijzen. Er zijn 75 soorten schepsnoep en tal van andere producten in deze leuke winkel van sinkel.
Wie een beetje meer wil, kan terecht in het naburige Duitse Elten, nog geen 1500 meter verderop. Aan de Eltener Markt zit een gloednieuwe ijssalon (Eltense IJshut) waar naast heerlijk schepijs ook softijs, koffie, thee, fris, taart en tal van andere lekkernijen te krijgen zijn.

Grenswinkel De Hut is alle dagen de week geopend van 9 tot 18 uur. De Eltense IJshut is geopend van dinsdag tot en met zondag van 11 tot 18 uur,  in de zomermaanden, tot 20 uur (bij goed weer).

Grenswinkel de Hut
Eltenseweg 9a
6915 KA
Lobith
+31-316-541403
logo vriend van 't gelders eiland