Skip to content

Four Lounge & Leisure

Restaurant Four Lounge & Leisure heeft een complete make-over gekregen. Het restaurant is gelegen aan de jachthaven en recreatieplas de Bijland. Wij zijn ook gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en kinderfeestjes.

Het nieuw geopende restaurant Four Lounge & Leisure (voorheen de Havenmeester) is vernieuwd. Het interieur is geheel nieuw en fris! Het restaurant is gelegen aan de jachthaven en recreatieplas de Bijland. De ongedwongen sfeer, vriendelijke bediening, frisse inrichting en het steeds wisselende uitzicht zorgt er voor dat een ieder zich onmiddellijk thuis voelt.

Voor een (bedrijf/familie) feest, receptie of bruiloft bieden wij allerlei mogelijkheden aan. We beschikken over een grotendeels overdekt en verwarmd terras. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid, een speeltuin, een oplaadpunt voor elektrische fietsen en gratis WiFi.

Four Lounge & Leisure is ook gespecialiseerd in het organiseren van bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en kinderfeestjes. Daarbij bieden wij activiteiten aan zoals: Lasergamen, Bumperball, ik hou van Holland, Nerf Battle, Wipe out en nog veel meer. Kijk op de website www.atcx.nl of kom gewoon gezellig langs.

Four Lounge & Leisure
Zwarteweg 4
6916 KC
Tolkamer
+31-6-22688428