LiemersXperience

LiemersXperience

Op pad met vrienden, familie of met je bedrijf? Reserveer nu uw ervaring en verken de Liemers op een unieke manier met de geruisloze E-chopper of de sportieve kickbike!

Blij Bezig Recreatie

Blij Bezig

Op pad met een sportieve Lopifit of stoere E-Chopper? Een superleuke manier om de omgeving te verkennen! Ben je opzoek naar een leuk uitje met vrienden, familie, collega’s of gewoon even alleen op pad. Genieten van de natuur, de bijzondere hotspots, restaurantjes en terrasjes. Blij Bezig verhuurt loopfietsen en E-choppers.

IJsvereniging Rijnwaarden

IJsbaan Rijnwaarden

In Tolkamer vindt u de gezelligste ijsbaan van ‘t Gelders Eiland. Als Koning Winter goed zijn best doet, kan jong en oud zich hier naar hartenlust uitleven op de schaats. Naast de baan staat een keet waar (in tijden van ijs) voor de bijbehorende koek & zopie wordt gezorgd.

Uutblaoshuukske

uutblaoshuukske Spijk

Een prachtige rustplaats voor o.a. de wandelaars van het PieterPad.

Draaipontje Geitenwaard

Draaipontje Oude Waal Geitenwaard

Vanaf de noordoostelijke kant van de Bijland kunt u vanaf het fietspad afslaan richting het draaipontje over de Oude Waal.

TOP Herwen

TOP Huis Aerdt Herwen

Bij Huis Aerdt vindt u een TOP (Toeristisch Overstap Punt) van waaruit u diverse wandel- en fietsroutes kunt oppakken. De picknickbanken en zitplaatsen bieden ook een welkom plekje om even uit te rusten en van de omgeving te genieten.

Zwemplas de Breuly

zwemplas de Breuly

Zwemplas De Breuly in Zevenaar was voorheen een zwembad, maar tegenwoordig is het als officieel zwemwater aangemerkt. Iedereen mag hier gratis komen zwemmen.

De Nieuwe Grens

De Nieuwe Grens

De Nieuwe Grens organiseert o.a. wandeltochten door de Gelderse Poort. Hierbij gaat het niet alleen om het wandelen, maar om ook een ‘stap verder te komen’ op persoonlijk niveau.

Rederij Witjes

Rederij Witjes

Het juiste adres voor de invulling van uw dagje uit of een varend feest!